Hej bloggen..

Tjenis, hihihi
Jag e inte sämst på att uppdatera jag har bara haft min såkallade ''vintervila'' från bloggen somjag ''glömde'' skriva :P
Men idag var jag istallet som vanligt och jag och sanna hade en stor foto dag idag jultomte m.m :)

  Jag vet inte vad jag ska skriva om i min blogg, ska börja skriva  om vad jag gör mer när jag rider, olika övningar m.m =)
Flyttar på lördag till Åshusby och då har jag ridhus att rida i och verkligen känna på Molnet!

Hoppas ni får en bra början på det nya året ;)
Gott nytt ååååår :D



Bye <3

:[

Jag gillade verkligen Brittany, jag gillar att kolla på dom filmer hon är med i, hon var en mkt bra skådespelare , hon verkade vara en varm person!
Rip Brittany som dog i Svininfluensan ''/


Galen häst :)

tjenis ännu ett inlägg , proffs eller vad? :)

Molnets tårta som jag tror då ledde till sockerkick xD

Min häst var ngt över pigg idag xD

Godjul? :)

Dålig uppdatering iknow :$ men jag pallar inte skriva är ju ändå bara i stallet om dagarna så det kmr ju står om samma saker typ hela tiden , men iaf.. kmr väl lägga in videos och bilder iaf det får ni nöja er med!

Idag firade jag och molner 2 månader <3



Och det jobbigaste är att molnet har tappat mkt muskler -.-' måste börja jobba med henne igen som jag har tid med nu under jullovet :) <3 bebis jag ska få dig musklad igen :)<33 Imorn ska jag rida har jag bestämt ska skritta ut på lång tygel sen ska jag köpa mjukgörande och lösgörande på banan och flytta bakdelen m.m !


Finaste tjejen <3


drar

går till skolan nu snart, har insläppet i stallet idag wihooo not :P
Imorn ska Sanna och jag till stinsen och shoppa lite julklappar och sen ska jag såklart köpa en till Molnet också (a) Sen ska sanna sova hos mig så åker vi tsm till stallet på söndag sen :) Very fun för mamma och pappa är inte hemma på lördag kvällen xD

SEeeeyaaa :)
<3


Tävling


http://tavlingsryttaren.blogg.se/2009/december/bloggtavling.html



Var med och tävla du också , tävlingen avslutas 11 januari ;)

God morgon

Ska försöka dra mig iväg nu snart. har EV som första lektionen.. idag slutar jag 13:45 och sen kmr Dennis och hämtar upp mig vid 14:00 så ska vi åka till hööks först för att köpa broddar, för både Corry och Molnet ska skos idag och få broddar:)
Sen får vi se vad som händer resten av dan! jag hatar snö nu, min häst har som platå skor xD kmr ju aldrig gå och rida, vill ha snösulor under skorna på henne men pappa säger nej -.-'


ajaaa, seyya <3

Skola snart

har varit lite off den hära veckan är så mkt med häst och sånt m.m :P
Den här veckan sätts betygen så då kan man ju slappa lite iaf hehehe

Längtar till jag och Molnet kan börja hoppa och rida seriöst går fan aldrig på detta underlag xD  Men om vi byter skorna så kanske det blir bättre hon kanske dom är otäcka när dom glappar lite !

gammal bild när jag hoppa med dante

vidoe


show i enköping :)


:)


bilder

Molnet är bättreeeebenen :))) och jag e sämst på att uppdatera :D



vidare mot stallet

hejhej.
Nu ska jag först hämta mina nya glasögon så jag kan se lite här i världen heheh.
Idag ska  jag och molnet öva lite horsemanship övningar m.m och sen rida lite tar med mig sadeln ner till ridbanan sen börjar jag där :)
Drar med min kameran också så får ni se lite hur molnet ser ut idag :) ska öva med presseningar lite bommar och vattenmatta och koner m.m jag ska bli en ledare för henne som hon ska kunna lita på till 110 % alltså mig!<3
Wish me luck :)


P.S HADE HAFT MOLNET I 6 VECKOR IGÅR <3

puss

Stall

Nu for jag till stallllllllleeeeeeet , måste gå nu så att jag ej missar bussen vid the station!
Justaj kolla min nya design tycks? :)



Pusssss

school

Hej, sitter i skolan har lunchrast nu!
Efterskolan ska jag plugga lite och sen vidare till stallet där jag för det mesta tillbringar mina eftermiddagar :D
Ska ta med mig kameran och den STORA blixten och fota molnet när hon får springa lite på banan !
Vill inte rida då det är så hårt på banan och att det blir belastning för henne , så vill att hon ska röra lite på sig utan ngn , för nu under vintern äre så hårt på ridbanan så kmr inte rida hårt så mkt mest skritta!
Dags att köpa broddar snart också, + att jag inte ska försöka rida anstängande så mkt nu för att molnet har ömma hovar men vi får se är hon inte halt efter idag att hon får springa på banan äre nog ingen större fara!

Mer bilder sen ^^
Puss



Barbacka


Tävlar

Är med och tävlar på Ronda.blogg.se


bilder



tjenis

Förlåt, min data är helt vrikad så den ville inte starta I helgen och förra veckan så vart inge vidare bra uppdatering men tur att man ha en sån snäll friend som kunde säga att jag inte kunde blogga <3

Lite om vad som hänt dom senaste dagarna är ju att jag var på Horse Show i Globen med Amanda, Malin , Hanna och Josefine  det var skit skoj haha fast jag var väldigt trött som dom kanske märkte jag sa typ ingenting , så äre när man har häst hihi ^^ Fotade grymt mkt eller ah runt 600 foton ska ladda upp lite men inte alla !
Ska se om jag kan göra ett collage så slipper ni sitta och bläddra igenom alla fotona!

Och igår Måndag så löshoppade jag och Annika Pacific och Molnet , vart 105 cm som högst och pacific hoppa ur paddoken xD Duktiga dom var :)<3
Sen löshoppa PIA sanna hahahaha hann inte kolla ngt men jag chansar på att det gick bra :-)


RSS 2.0